nieuws

Van Bronckhorst: 'Vrijwel fitte selectie'

Giovanni van Bronckhorst beschikt zondag, als Feyenoord tegen PSV speelt om de Johan Cruijff Schaal, over een vrijwel fitte selectie. "Vandaag hebben Brad (Jones) en Jens (Toornstra) ook alles kunnen doen. We moeten even afwachten hoe zij reageren op de training van vandaag", aldus de trainer van Feyenoord vrijdagmiddag tijdens de persconferentie die in het kader stond van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.
Feyenoord moet het in de Amsterdam ArenA stellen zonder de geblesseerde Sven van Beek, Kenneth Vermeer en Warner Hahn. Qua keepers heeft de trainer de keuze uit de Australische keeper Brad Jones en de Zweedse keeper Pär Hansson.
Wie er bij de Rotterdammers onder de lat staat, is nog onbekend. Van Bronckhorst: "Jones heeft de afgelopen weken nog niet veel kunnen trainen. Ik weet ook niet hoe hij uit de training van vandaag komt. Uiteindelijk zullen we met niemand een risico nemen voor zondag."
Hij verwacht dat Feyenoord een mooi seizoen tegemoet gaat. "Het begint zondag. Als je de kans hebt om een prijs te pakken dan moet je daar vol voor gaan en dat gaat mijn ploeg ook doen."
Over tegenstander PSV is de trainer lovend. "Het is een ploeg die vorig jaar heeft laten zien dat het een hele sterke ploeg is. De club heeft de naam van ons land hoog gehouden in de Champions League en was ook de terechte kampioen."