nieuws

FC Dordrecht verliest oefenduel van Volendam

FC Dordrecht heeft de laatste oefenwedstrijd in voorbereiding op de competitie zaterdag met 1-0 verloren van FC Volendam. Voormalig Dordrecht-speler Rihairo Meulens was trefzeker namens Volendam in Waardenburg. FC Dordrecht speelt volgende week de eerste competitiewedstrijd tegen FC Oss.
De ploeg van trainer Gerard de Nooijer hoopt dan natuurlijk op een beter resultaat dan zaterdag tegen Volendam het geval was. De eerste helft was niet bepaald enerverend. Pas aan het einde van de eerste helft kreeg Dordrecht wat mogelijkheden. Sai van Wermeskerken zag zijn schot in de korte hoek gestopt worden en Nick Hak wist net niet raak te koppen.
Ook na de pauze gingen de ploegen behoorlijk gelijk op. Everon Pisas flitste een keer prima langs twee verdedigers, maar zijn voorzet liet te wensen over. Aan de andere kant moest Coremans handelend optreden na een poging van Kwakman. Een kwartier voor tijd werd er dan toch gescoord. Oud-Dordrecht-speler Rihairo Meulens wist de bal in de korte hoek langs Coremans te schieten.