nieuws

Win het Sparta-boek 'Kampioen op Het Kasteel'

Na twee eerdere boeken over Sparta had Anton Slotboom zichzelf voorgenomen om geen boeken meer over de Rotterdamse club te schrijven, maar daar kwam de journalist en schrijver na het kampioenschap van Sparta toch op terug.
In het boek 'Kampioen op Het Kasteel' vertelt Slotboom het succesverhaal van Sparta van afgelopen seizoen, waarin het overtuigend de landstitel in de eerste divisie veroverde. "Mijn eerdere boeken gingen alleen over het verleden. Nu kwam dit geweldige jaar met heel veel mooie verhalen", zegt hij.
Slotboom laat in het boek supporters en verschillende hoofdrolspelers van het kampioenschap aan het woord. "De toon van die gesprekken is natuurlijk ontzettend blij. Hugo Borst zegt in het boek: 'We zijn bevrijd uit de kelder van het betaalde voetbal.' Zo zie ik dat ook."
RTV Rijnmond geeft drie exemplaren van het boek weg. Wil jij het boek hebben? Mail dan de drie doelpuntenmakers van Sparta tijdens de kampioenswedstrijd tegen Jong Ajax naar sport@rijnmond.nl en maak kans op het boek 'Kampioen op Het Kasteel' van Anton Slotboom.
Foto: Anton Slotboom overhandigt het boek aan Manfred Laros, Alex Pastoor en Rob Westerhof (© Carla Vos)