nieuws

Excelsior hoopt snel zaken te doen met nieuwe spelers

Als het aan Ferry de Haan ligt presenteert Excelsior vandaag (maandag) nog twee centrale verdedigers en een spits. De algemeen directeur van de Kralingse club bevestigt aan RTV Rijnmond dat hij in afwachting is van het ja-woord van een aantal spelers.
Zo heeft Excelsior meerdere malen gesproken met Milan Massop. De 23-jarige centrale verdediger zit zonder club, nadat hij zijn tot 2018 lopende verbintenis met FC Eindhoven liet ontbinden. Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag was vorig seizoen trainer van de Brabantse club en heeft dus een jaar gewerkt met Massop. Naast de Rotterdammers zitten ook Go Ahead Eagles en NAC Breda achter de oud-speler van De Graafschap aan.
Uit het netwerk van Van der Gaag hoopt Excelsior ook snel een verdediger uit Portugal en een spits aan te trekken. De Haan wilde niet zeggen wat de namen van die spelers zijn, maar gaf wel toe dat het niet om Lars Veldwijk gaat.
Excelsior opent zaterdag het seizoen met een uitwedstrijd tegen FC Twente. Omdat veel spelers vertokken bij de Kralingse club werden eerder al Leeroy Owusu, Ryan Koolwijk, Jeffrey Fortes, Freddy Ribeiro, Anouar Hadouir en Terrel Ondaan aangetrokken.