nieuws

Stel haalt na twee jaar trouwjurk op bij stomerij

Een Rotterdams stel heeft dinsdag na twee jaar hun trouwkleding opgehaald bij een wasserij in Rotterdam-Feijenoord. De twee wilden jaren geleden al trouwen, maar hadden naar verluidt geen geld om de rekening te betalen. En dus lieten ze de stomerij en de trouwerij even wachten.
Na jaren sparen hadden de man en de vrouw eindelijk het geld bij elkaar. Enige probleem was dat ze het bonnetje nergens meer konden vinden. Omdat ze ook geen legitimatiebewijs wilden laten zien, weigerde de eigenaar van de wasserij om de trouwjurk en het pak mee te geven.
Verkeerde pak
Uiteindelijk moest de politie eraan te pas komen. Die kon het stel ervan overtuigen hun identiteitsbewijs te laten zien. De stomerij ging daarna ook overstag en gaf het bruidspaar de trouwkleding terug.
De tortelduifjes willen volgens de politie snel een datum kiezen om in het huwelijksbootje te stappen.

Achtergebleven kleding

Volgens de eigenaar van de wasserij komt het wel vaker voor dat kleding en zelfs trouwjurken achter worden gelaten. "Ik heb in een ander filiaal nog een trouwjurk hangen die er al heel lang hangt."
Eens in de zoveel tijd houdt de eigenaar een grote opruiming en gaat de niet opgehaalde kleding waar geen plek meer voor is naar een goed doel.