nieuws

Rotterdamse moeder wil schadevergoeding na botsing met loslopende hond

Fadoua Salihi uit Rotterdam is op zoek naar Roelof. Dat is de naam die een man opgaf toen twee van zijn loslopende honden op 22 juli in het Museumpark in botsing kwamen met Faouda's 15 maanden oude dochtertje.
Doordat ze ten val kwam is haar voortand gebroken. Haar moeder vreest voor blijvende schade ook na het wisselen van de tand.
"Volgens de tandarts is er een risico dat de tand ook na het wisselen is beschadigd. Ik wil dat de hondeneigenaar zijn verantwoordelijkheid neemt voor zijn loslopende honden die daar niet los mogen lopen."
Toen het gebeurde waren zowel Fadoua en de eigenaar enorm geschrokken: ''Ik dacht alleen maar hoe moet ik het bloeden stoppen, zij bleef enorm huilen. Ik was in paniek. En de man bood zelf aan zijn gegevens te geven.''
''Hij zei, neem contact op nadat je naar het ziekenhuis bent geweest. Maar de gegevens kloppen niet, het adres is van een winkel en het telefoonnummer heeft een cijfer te veel. Ik weet niet of hij ook echt Roelof heet."
Fadoua wil dat de hondeneigenaar zich meldt en de verantwoordelijk op zich neemt. "Dit kan gewoon niet. Ik wil hem aansprakelijk stellen en de tandartskosten op hem verhalen nu en in de toekomst. Het is pijnlijk om mijn dochter te zien met een gebroken tand.''