nieuws

KNVB maakt scheidsrechters eerste speelronde bekend

Pol van Boekel leidt zondag de wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord
Pol van Boekel leidt zondag de wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord
De KNVB heeft woensdag de scheidsrechters aangesteld voor de eerste speelronde van de eredivisie en eerste divisie.
FC Groningen - Feyenoord

Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord. De arbiter wordt geassisteerd door Van Dongen en Balder. Pérez is aangesteld als vierde official. Het duel tussen Groningen en Feyenoord wordt zondag om 12:30 uur gespeeld in het Noordlease Stadion in Groningen.

FC Twente - Excelsior

Siemen Mulder leidt de wedstrijd tussen FC Twente en Excelsior. De scheidsrechter wordt bijgestaan door De Vries en Bluemink. Van Herk is door de KNVB aangesteld als vierde man. De wedstrijd tussen Twente en de Kralingers wordt zaterdag om 19:45 gespeeld in de Grolsch Veste in Enschede.

Sparta - Ajax

Kevin Blom is de leidsman tijdens de wedstrijd tussen promovendus Sparta en Ajax. Hij wordt geassisteerd door Langkamp en Zeinstra. Siemen Mulder is de vierde official tijdens de rentree van de Spartanen in de eredivisie. De wedstrijd wordt zondag om 14:30 uur gespeeld op Het Kasteel van Sparta.

Makkelie

Scheidsrechter Danny Makkelie leidt zondagmiddag de wedstrijd tussen AZ en sc Heerenveen. De arbiter uit Dordrecht wordt geassisteerd door Diks en Steegstra. Christian Mulder is de vierde man tijdens het duel.

FC Dordrecht - FC Oss

De wedstrijd tussen FC Dordrecht en FC Oss wordt vrijdagavond geleid door Erwin Blank. De scheidsrechter wordt tussen het duel in de eerste divisie bijgestaan door Lapar en Frijn. Bijl is de vierde man op de Krommedijk, waar de wedstrijd om 20:00 uur begint.

Radio Rijnmond

De wedstrijden van Feyenoord, Excelsior en Sparta zijn live te volgen op Radio Rijnmond. Zaterdag kun je vanaf 19:00 uur inschakelen en op zondag begint de uitzending begint om 12:00 uur.