nieuws

Rijnmond Nu met de Open Microfoon!

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Ook al staat Rijnmond Nu in de zomerstand met de Zomermix, de Open Microfoon staat iedere woensdag tot jouw beschikking! Wat heb je te melden? BEL 010 - 436 44 36.
Heb je een uitgesproken mening over het Nieuws, dat je hoort of leest? Over de staat van Nederland? Over de wereld die in brand staat of een misstand bij jou om de hoek? Zeg het in de Open Microfoon!
Heb je EIGEN Nieuws? Een persoonlijk verhaal of heb je iets bijzonders meegemaakt? Wil je de liefde verklaren? Of iemand gewoon een hart onder de riem steken? Bel 010 - 436 44 36.
Organiseer je binnenkort een open dag, een buurtfeest of wil je ons wijzen op een leuk evenement dat je niet mag missen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!
Wat te ruilen of te verkopen? Een oude wasmachine die het nog doet? Op zoek naar een oude videorecorder voor je oude familiefilms? Zet je mede-luisteraar aan het werk!
Heb je een klacht? Een misstand te melden? Een koude of warme douche uitdelen? Een ergernis?

Pak de Open Microfoon! BEL 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl.

Tweeten doe je naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu:

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Swipe dan de foto naar links.