nieuws

ARBO Rotterdam Volleybal haalt Australiër

ARBO Rotterdam Volleybal
ARBO Rotterdam Volleybal
ARBO Rotterdam Volleybal heeft de selectie voor komend seizoen nagenoeg compleet. De doelstelling om de selectie niet alleen te verbreden maar ook een kwaliteitsimpuls te geven lijkt ruimschoots gehaald. Mede dankzij hoofdsponsor ARBO Rotterdam bereikte de club deze week een overeenstemming met het 21-jarige Australische talent Malachi Patrick Murch. Malachi is speler van Australië onder 23 en daarnaast een internationaal jeugdbeachvolleyballer.
Naast passer-loper Malachi Murch heeft ook de Italiaanse passer-loper/diagonaalaanvaller Luigi Ricci (25) voor ARBO Rotterdam Volleybal gekozen. Met enkele andere spelers hoopt de club de komende week tot overeenstemming te komen. ARBO Rotterdam Volleybal werkt aan een selectie met ervaring en talent en hoopt daarmee komend seizoen bij de eerste acht teams in de Eredivisie te eindigen. Om de selectie te completeren is slechts nog een middenaanvaller/blokkeerder nodig.
De selectie van ARBO Rotterdam Volleybal begint binnenkort aan de voorbereidingen op de competitie, die op 8 oktober met een thuiswedstrijd tegen Taurus begint.