nieuws

Rijnmond Nu op lokatie in Het Industriegebouw

Rijnmond Nu is te gast in Het Insdustriegebouw. Aan de Goudsesingel in Rotterdam. Een icoon van de Rotterdamse wederopbouw. Hugh Maaskant en Willem van Tijen zijn de schuldigen achter dit prachtige gebouw.
Misschien dat je er al vaak gedachteloos langs bent gereden. En da's zonde. Kijk de volgende keer eens omhoog en je ontdekt inderdaad een prachtig gebouw dat niet alleen aan de buitenkant indrukwekkend is; het herbergt tal van kleine en grotere ondernemingen. Van jonge mensen die hun eerste stappen zetten in het ondernemerschap tot de 'grotere jongens'.
Wat gebeurt hier allemaal in dit gebouw? Ruud de Boer dwaalt tijdens Rijnmond Nu door dit gebouw. Op zoek naar mensen die iets máken van hun leven én de Maatschappij...
Reageren op deze uitzending? Stuur een tweet naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Swipe dan de foto naar links.
Foto copyright: Het Industriegebouw