nieuws

Den Ouden: 'Feyenoord heeft te weinig doelpuntenmakers'

Volgens Geert den Ouden heeft Feyenoord nog enkele doelpuntenmakers nodig om echt mee te kunnen doen om het kampioenschap. "Feyenoord heeft te weinig doelpuntenmakers voor deze doelstelling", aldus de oud-profvoetballer vrijdag in FC Rijnmond.
Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, vindt dat de Rotterdammers het aan zichzelf verplicht zijn om mee te doen om de eerste plaats. "Feyenoord heeft de laatste jaren veel spelers gehaald. Dat doe je niet om derde te worden. Dan had je net zo goed meer spelers uit de jeugd kunnen houden."
Over de keuze voor Nicolai Jørgensen in de spits is de Feyenoord-watcher het niet geheel met Van Bronckhorst eens. Krabbendam: "Op basis van zijn transfersom is het niet logisch om hem op de bank te zetten. Maar op basis van vorig seizoen had Kramer misschien meer krediet moeten hebben."
"De komst van Berghuis is een goede zet van Van Geel. We kennen Berghuis uit zijn tijd bij AZ en daar had hij veel dreiging, veel assists en hij maakte doelpunten. Ik denk dat Berghuis meer gaat scoren dan Toornstra", aldus Den Ouden.