nieuws

Smolov traint mee met Feyenoord

Smolov.cropresize.tmp.jpg
Smolov.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Fedor Smolov heeft zich vrijdag aangesloten bij de selectie van Feyenoord. De Russische jeugdinternational verbleef de afgelopen weken in Rusland om zijn werkvergunning te regelen, nadat hij eerder deze maand al een dagen meetrainde bij de ploeg van Mario Been.
De aanvallende middenvelder wordt voor een seizoen gehuurd van Dinamo Moskou en maakt mogelijk zondag al zijn debuut als invaller in het oefenduel met Real Mallorca. Die wedstrijd staat in het teken van het afscheid van Giovanni van Bronckhorst, die stopt met voetbal. Speciaal voor deze wedstrijd speelt Feyenoord in aparte shirts. Na afloop worden de shirts gesigneerd en geveild voor de Giovanni van Bronckhorst Foundation en de jeugdopleiding van Feyenoord.
Morgen verwelkomt Feyenoord ook Jon Dahl Tomasson. De Deense aanvaller was met Denemarken actief op het voor hen teleurstellende WK en genoot de afgelopen weken van zijn vakantie. Tomasson had in die periode wel geregeld contact met trainer Mario Been, die vrijdag op het wekelijkse perspraatje liet weten dat de Deen volgens zichzelf lichamelijk fit is en dat hij zaterdag direct mee kan trainen.
Dit geldt nog niet voor Sekou Cissé. De verwachting is dat de Ivoriaanse aanvaller maandag of dinsdag weer zijn rentree op het trainingsveld gaat maken.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl