nieuws

Makkelie fluit duel tussen Feyenoord en FC Twente

Danny Makkelie
Danny Makkelie
Danny Makkelie is aangewezen als scheidsrechter voor de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente. De arbiter uit Dordrecht wordt zondag in Rotterdam geassisteerd door Mario Diks en Hessel Steegstra. Edwin van de Graaf is de vierde official. Het duel wordt gespeeld in De Kuip en begint om 14:30 uur.
Serdar Gözübüyük leidt zaterdag de wedstrijd tussen Excelsior en FC Groningen. De arbiter wordt bijgestaan door de heren Goossens en Van Dongen. Van der Vrande is aangewezen als vierde man. De wedstrijd wordt om 18:30 uur afgetrapt op Woudestein.
De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Sparta wordt geleid door Jochem Kamphuis. Hij wordt geassisteerd door de heren Bluemink en Dobre. Van der Eijk is de vierde official in Zwolle, waar de wedstrijd zaterdagavond om 20:45 uur begint.
FC Dordrecht treedt maandagavond aan tegen Jong FC Utrecht. De wedstrijd wordt geleid door Freek van Herk. Steinhauser en Inia zijn de assistenten van de leidsman. Kampman fungeert als vierde man. Het duel begint maandag om 20:00 uur.

Radio Rijnmond

De wedstrijden van de eredivisieclubs zijn live te volgen op Radio Rijnmond. Zaterdag kun je luisteren naar de wedstrijd tussen Excelsior en FC Groningen en naar het duel tussen PEC Zwolle en Sparta. De uitzending duurt zaterdag van 18:00 uur tot 23:00 uur. Zondag is de gehele wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente te volgen op de regionale zender. De uitzending begint dan om 13:00 uur.