nieuws

Elia nog afwezig op training Feyenoord

Eljero Elia was donderdagochtend voor de tweede dag op rij niet aanwezig op de training van Feyenoord. Volgens een woordvoerder van de club traint de 29-jarige buitenspeler 'binnen.' Of dat te maken heeft met de vingerblessure en de lichte schouderklachten waar Elia sinds zondag mee kampt, is niet duidelijk.
Tegen FC Groningen (0-5) schoot zondag de wijsvinger van Elia uit de kom. Na afloop gaf hij ook aan lichte schouderklachten te hebben. De verwachting is dat Elia zondag gewoon speelt tegen FC Twente en dat hij de komende twee besloten trainingen gewoon van de partij is. Via zijn Twitteraccount @EljeroElia laat hij duidelijk merken uit te zien naar de strijd met zijn voormalig werkgever.
In tegenstelling tot Elia waren Terence Kongolo, Karim El Ahmadi en Gustavo Hamer donderdag wel op het trainingsveld te vinden. Zijn trainden woensdag nog binnen.

Radio Rijnmond

Aanstaande zondag speelt Feyenoord in de Kuip tegen FC Twente. Om 14:30 uur wordt er afgetrapt. De wedstrijd is live te volgen op Radio Rijnmond.