nieuws

Excelsior hoopt komst Pantić voor weekend af te ronden

Excelsior
Excelsior
Excelsior hoopt nog voor dit weekend de komst van Danilo Pantić af te ronden. De Kralingers onderhandelen momenteel met het Engelse Chelsea over de eventuele huur van de 19-jarige middenvelder. De Serviër werd afgelopen seizoen door de Londenaren nog ondergebracht bij Vitesse.
In Arnhem kwam de 19-jarige Pantić slechts zes duels in actie, elke keer als invaller. In het seizoen voor zijn komst naar Arnhem werd hij door Chelsea overgenomen van Partizan Belgrado in zijn vaderland.
Excelsior is naast de komst van Pantić ook nog altijd bezig met het vastleggen van een centrumspits. Maar daarover zijn de Kralingers pessimistischer. Voor het weekend wordt er nog geen nieuwe aanvaller gepresenteerd.
Trainer Mitchell van der Gaag stelde vorige week al dat er nog een aanvaller bij moet komen. "Heel veel clubs vissen in dezelfde vijver. We hadden Vincent Vermeij heel graag willen hebben. Maar we hebben meerdere namen, alleen er zijn niet zo heel veel spitsen. En iedere club zoekt een spits die scoort. Maar we zijn er mee bezig", aldus de hoofdtrainer van de Kralingers.