nieuws

Den Ouden: ‘Jørgensen voorlopig laten staan’

Volgens Geert den Ouden doet Giovanni van Bronckhorst er goed aan om Nicolai Jørgensen ook de komende wedstrijden op te stellen. "Hij speelde best aardig. Hij is een heel ander type dan Kramer. Ik denk daarom dat het goed is om hem voorlopig te laten staan. Om te kijken wat zijn waarde is", aldus de oud-voetballer van Excelsior vrijdag in FC Rijnmond.
De Feyenoord-trainer ziet weinig reden om zondag zijn basisopstelling ten opzichte van vorige week aan te passen. Volgens Den Ouden is de uitspraak 'never change a winning team' een 'verkeerd adagium' in de sportwereld. "Feyenoord heeft Berghuis gehaald om te spelen. De druk komt nu op Toornstra te liggen. Bij het eerste gelijkspel, moet Toornstra er dan uit? Maar hij weet ook dat Berghuis een keer gaat spelen. Misschien moet Van Bronckhorst wel gewoon eerlijk zijn. Ook al is dat moeilijk."
Verder blikte Den Ouden met presentator Etienne Verhoeff en chef sport van RTV Rijnmond Ruud van Os vooruit op de komende speelronde. In die voorbeschouwing was er onder meer aandacht voor oud-Feyenoorder Anass Achahbar, die komende zondag met PEC Zwolle tegen Sparta speelt.