nieuws

Doelman Jones kijkt uit naar de atmosfeer in De Kuip

Voor Brad Jones gaat het bijna gebeuren: zijn eerste wedstrijd als speler van Feyenoord in De Kuip. De doelman staat te popelen om zondag, als het duel tegen FC Twente op het programma staat, het veld te betreden. "Hier wil je spelen als voetballer", aldus Jones.
De Australiër speelde al eens in De Kuip, maar toen droeg hij het shirt van NEC. "Het wordt een speciaal moment met al die fanatieke supporters", verwacht Jones. De doelman maakte vorige week tegen FC Groningen een prima indruk. Feyenoord hield 'de nul' tegen de ploeg uit het noorden van het land en dat deed Jones deugd. "Dat is een goede zaak en moeten we volhouden als team. Het was een goede start, echt één van de betere dingen die je kan zien op het voetbalveld."
Jones beseft dat hij zondag de doelman van Feyenoord is door de blessure van Kenneth Vermeer. Toch hoopt hij de nummer één van Feyenoord te blijven op het moment dat Vermeer weer wedstrijdfit is. "De blessure van Kenneth is verschrikkelijk en hij moet snel weer beter worden, maar ik wil ook alles spelen. Ik kan niet meer dan mijn best doen", weet Jones. Zondag tegen FC Twente krijgt hij een nieuwe kans om zich te bewijzen.