LOKAAL

Wéér een woning in Dordrecht gesloten vanwege illegale sekswerkers

Gesloten pand in Dordrecht
Gesloten pand in Dordrecht © RTV Dordrecht
Aan de Torenstraat in Dordrecht is donderdagochtend een portiekwoning gesloten, omdat sekswerkers niet in het bezit waren van een vergunning. Prostitutie zonder vergunning is verboden. In opdracht van burgemeester Wouter Kolff is de woning voor drie maanden gesloten.
De politiek ontdekte de illegale prostitutie, omdat ze hier aanwijzingen voor hadden. Tijdens controle van de politie bleek dat volgens de woordvoerder van de burgemeester ook te kloppen.
Begin december werden er ook al twee huizen gesloten, omdat er harddrugs en vuurwapens waren gevonden. In een van die twee huizen was ook sprake van illegale prostitutie. De gemeente laat weten dat het aanpakken van dit soort delicten in Dordrecht prioriteit heeft. “Deze vormen van criminaliteit brengen gevaren met zich mee en werkt ondermijnende criminaliteit in de hand. Daarom zijn ze opgenomen in het integraal veiligheidsplan.”

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!