nieuws

Akkoord curatoren en Rabobank: MS Mode maandag open

Winkels MS Mode vanaf maandag 15 augustus weer open
Winkels MS Mode vanaf maandag 15 augustus weer open
De winkels en de webshop van MS Mode gaan maandag weer open. Dat is het gevolg van een akkoord dat de curatoren en de Rabobank hebben gesloten over de voortzetting van het bedrijf.
MS Mode vroeg op 5 augustus om uitstel van betaling. Curator Frits Kemp zegt dat inmiddels gesproken wordt met mogelijke kopers van het kledingbedrijf.

Goed akkoord

Kemp: "Er ligt een goed akkoord, dat ertoe kan bijdragen dat we snel een koper voor MS Mode kunnen vinden. We zijn verheugd dat in constructief overleg met de Rabobank een oplossing is bereikt en de winkels en webshop weer open gaan. Er zijn diverse gegadigden voor MS Mode waarmee gesprekken worden gevoerd en gevoerd gaan worden.''

Banen hopelijk behouden

De Rabobank laat weten blij te zijn voor de medewerkers en klanten dat de winkels weer open gaan en dat zo veel mogelijk banen hopelijk behouden kunnen blijven.
MS Mode is van zakenman Roland Kahn, die ook CoolCat, Sapph en America Today bezit. Kahn trok begin dit jaar de aandacht toen hij probeerde om warenhuisketen V & D over te nemen.