RIJNMOND SPORT

Feyenoord mede dankzij twee goals Kökcu voorbij PEC Zwolle in oefenduel

Orkun Kökcu
Orkun Kökcu © Yannick Verhoeven/Orange Pictures
Feyenoord heeft zaterdagmiddag een oefenwedstrijd van PEC Zwolle gewonnen. Op trainingscomplex 1908 was de ploeg van Arne Slot mede dankzij twee treffers van Orkun Kökcu met 3-1 te sterk voor de hekkensluiter van de eredivisie.
Feyenoord zou zaterdag eigenlijk in Marbella aantreden tegen Club Brugge, maar cancelde de trip naar Spanje donderdag vanwege het risico op coronabesmettingen. In hekkensluiter PEC Zwolle werd er dus razendsnel een nieuwe tegenstander gevonden om een oefenduel mee af te werken.
De ploeg van Arne Slot kwam via Orkun Kökcu in de 24ste minuut op voorsprong. Diezelfde Kökcu was in minuut 42 ook verantwoordelijk voor de tweede Rotterdamse treffer. In de tussentijd had Yuta Nakayama tegen gescoord, waardoor de ruststand op trainingscomplex 1908 2-1 was. In de tweede helft bouwde Feyenoord zijn voorsprong uit via Delano Ladan, normaal gesproken speler van Feyenoord Onder-21. Bij de Rotterdammers maakte Gernot Trauner zijn rentree na een blessure.
Feyenoord hervat de competitie op 15 januari om 20.00 uur, met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.
Kijk hieronder naar de samenvatting van het oefenduel Feyenoord-PEC Zwolle (3-1):
Samenvatting Feyenoord-PEC Zwolle (3-1)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!