FC Dordrecht speelt ook tweede wedstrijd gelijk

FC Dordrecht heeft ook de tweede wedstrijd in de Jupiler League niet weten te winnen. In de Galgenwaard speelde de ploeg van trainer Gérard de Nooijer met 1-1 gelijk tegen Jong FC Utrecht, dat vlak voor tijd een strafschop miste.
FC Dordrecht begon erg slordig aan de wedstrijd en zag de thuisclub het initiatief pakken. Jong FC Utrecht probeerde het doel van Tim Coremans onder vuur te nemen, maar zag drie schoten geblokt worden. Na elf minuten was het wel raak. Darren Rosheuvel mocht vrij voor het doel opduiken en scoorde via de binnenkant van de paal.
Na de tegengoal kwam FC Dordrecht langzaam wat beter in de wedstrijd zonder grote kansen te creëren. Toen de eerste echte mogelijkheid kwam, was het meteen raak. Na een voorzet vanaf links botste de Utrechtse doelman David Jensen tegen een eigen verdediger, waarna Jafar Arias simpel kon scoren.
In de tweede helft werd FC Dordrecht steeds beter, maar wist het geen grote kans meer te creëren. Bradley de Nooijer was met een goed schot dichtbij, maar zijn inzet werd gekeerd door Jensen. Vijf minuten voor tijd kreeg Jong FC een opgelegde kans om de wedstrijd te winnen. Maar Tim Coremans keerde een strafschop van Hamza Boukhari.