nieuws

Jørgensen opgenomen in de Deense selectie

Nicolai Jørgensen
Nicolai Jørgensen
Nicolai Jørgensen is opgenomen in de definitieve selectie van het Deense elftal. De 25-jarige spits van Feyenoord speelt met de nationale ploeg twee interlands, tegen Liechtenstein en Armenië. Ook oud-Ajacieden Viktor Fischer en Christian Eriksen behoren tot de 21-koppige selectie.
Het vriendschappelijke duel tegen Liechtenstein vindt plaats op 31 augustus. Op 4 september speelt Jørgensen met Denemarken tegen Armenië, dat is de eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK 2018. De Denen nemen het in de kwalificatiereeks verder op tegen Polen, Montenegro, Kazachstan en Roemenië. De Feyenoorder kwam al zestien keer eerder uit voor de nationale ploeg. Daarin maakte hij drie doelpunten.
Karim El Ahmadi behoort tot de voorlopige selectie van het Marokkaans elftal, dat eind deze maand bij elkaar komt om twee interlands te spelen. Hij maakt kans om definitief geselecteerd te worden voor de oefenwedstrijd tegen Albanië (31 augustus) en de kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen Sao Tomé en Principe (4 september).