nieuws

Excelsior ongewijzigd tegen ADO Den Haag

Excelsior zal vrijdagavond tegen ADO Den Haag in dezelfde opstelling spelen als vorige week tegen FC Groningen. Dus met Fredy Ribeiro in de aanval en Terrel Ondaan op de bank.
"Het zou wel heel bijdehand zijn als ik nu ga zeggen dat ik dit succes al verwacht had," zegt trainer Mitchell van der Gaag. "We genieten er van, maar moeten wel rustig blijven. Hier doe je het voor, maar we hebben nog niets. Er zijn pas twee wedstrijden gespeeld."
Ondertussen ontbreekt bij Excelsior nog altijd een echte spits in de selectie. De Rotterdammers blijven op zoek en hopen dat de goede competitiestart een extra zetje kan zijn voor de beoogde spits. "We werken eraan en hopen de positie zo snel mogelijk in te vullen. Maar morgen hebben we hem nog niet binnen. Ik hoop na het weekend. De gesprekken zijn al een tijdje bezig. Nu moeten we alle aandacht geven aan de jongens die er zijn."
Ondaan mocht in de eerste wedstrijd tegen FC Twente nog starten in de aanval, maar vrijdag krijgt Ribeiro dus wederom de kans. Ook aanwinsten Arghus, Massop en Pantic moeten nog op de reservebank plaatsnemen, nu de Kralingers nog zonder puntenverlies zijn en de basisploeg het goed doet.
Excelsior en ADO Den Haag wonnen allebei hun eerste twee wedstrijden van dit seizoen en strijden morgen dus om de koppositie van de eredivisie, voor beide clubs een unicum.