RIJNMOND SPORT

Middenvelder Osman per direct weg bij Sparta

Mo Osman tijdens zijn laatste wedstrijd voor Sparta, thuis tegen RKC
Mo Osman tijdens zijn laatste wedstrijd voor Sparta, thuis tegen RKC © Herman Dingler/Orange Pictures
Mo Osman vertrekt per direct bij Sparta. Het contract van de middenvelder, die afgelopen september voor één seizoen tekende op Het Kasteel, is ontbonden.
Osman kwam dit seizoen tot twaalf wedstrijden in het shirt van Sparta, waarin hij niet scoorde. De 28-jarige Syriër was in zijn eerste maanden op Het Kasteel basisspeler, maar moest daarna regelmatig genoegen nemen met een plek op de bank.
"Mo en ik hebben echt een heel goede relatie", reageert trainer Henk Fraser. "Op basis van dat gevoel hebben we gekeken of we elkaar konden helpen. Maar het is ook weer dat gevoel geweest waardoor we zeiden: misschien past het nu, of sowieso, niet. We zijn met een goed gevoel uit elkaar gegaan. Op dit moment ging het gewoon niet samen."
Fraser over vertrek Osman: 'Op dit moment ging het gewoon niet samen'
Waar Osman vertrekt legde Sparta Younes Namli dinsdag definitief vast. De 27-jarige middenvelder wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van het Russische Krasnodar.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!