FEYENOORD

Naoufal Bannis op huurbasis naar NAC Breda, contract bij Feyenoord wel verlengd

Naoufal Bannis en Luis Sinisterra vieren een goal tijdens Feyenoord-AEK Athene
Naoufal Bannis en Luis Sinisterra vieren een goal tijdens Feyenoord-AEK Athene © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
Naoufal Bannis wordt door Feyenoord voor de rest van het seizoen verhuurd aan NAC Breda. De 19-jarige spits heeft zijn contract in de Kuip wel verlengd tot medio 2024. "Een prima zet voor hem en voor ons", zegt Feyenoords technisch directeur Frank Arnesen op de website van de club.
"Naoufal heeft bij Feyenoord twee uitstekende voetballers voor zich in de spitspositie, waardoor hij betrekkelijk weinig aan spelen toekomt. Bij NAC dienen zich op dat vlak meer mogelijkheden aan. Gelet op zijn talent en arbeidsethos verwachten we dat Naoufal die kansen zonder meer gaat grijpen en de komende maanden verder zal groeien als speler", aldus Arnesen.

Maccabi Haifa

Bannis werd vorig seizoen door Feyenoord nog uitgeleend aan FC Dordrecht. Hij scoorde vijf keer in competitieverband. Terug in de Kuip belandde Bannis onder trainer Arne Slot weer op de bank. Hij viel slechts een paar keer in, maar stond wel in de basis in het Conference League-duel met Maccabi Haifa. Feyenoord had zich toen al geplaatst voor de knock-out fase.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!