nieuws

Mossou: 'Discussie rol Kuyt wel interessant'

Als Feyenoord-watcher Sjoerd Mossou het voor het zeggen had dan zou Steven Berghuis zondag op de plaats van de geblesseerde Elia spelen. "Je moet de opstelling zoveel mogelijk hetzelfde laten. Ik zou Berghuis op links zetten. Maar hij heeft aangegeven dat niet te willen", aldus de columnist van het Algemeen Dagblad vrijdag in FC Rijnmond.
"Ik kan het wel begrijpen. Berghuis is nieuw bij de club. Ik snap wel dat hij op zijn natuurlijke positie wil beginnen. Je kunt ook Kuyt op links zetten, Berghuis op rechts en Toornstra in het midden", aldus Mossou.

Dirk Kuyt

Aanvoerder Dirk Kuyt werd in de eerste twee competitiewedstrijden gewisseld. De captain van Feyenoord stond na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente de pers niet te woord. "Dat was een beetje dom. Hij had gewoon een algemeen praatje kunnen houden. De discussie erachter is best interessant. Als je alleen naar de poppetjes kijkt, dan wordt het wel interessant hoe de rol van Kuyt dit seizoen wordt", aldus Mossou.
Verder spraken presentator Etienne Verhoeff, vaste tafelgast Geert den Ouden en Mossou onder meer over het verrassende Excelsior, dat na twee wedstrijden een van de koplopers is en over Sparta, dat afgelopen weekend een knappe 3-0 zege boekte op PEC Zwolle.