Feyenoord 2 heeft ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Maandag werden de reserves van sc Heerenveen op Varkenoord met 3-2 verslagen. Michiel Kramer, Gustavo Hamer en Bilal Basacikoglu namen de Rotterdamse treffers voor hun rekening.
Het team van de coaches Roy Makaay en Jan Wouters kwam binnen een kwartier aan de leiding. Kramer wist de bal knap te controleren en vervolgens uit de draai raak te schieten: 1-0. Lang genieten van de voorsprong zat er niet in voor de thuisploeg, want al snel maakte Jordy Bruijn gelijk namens de Friezen.
In de tweede helft kwamen de reserves van Feyenoord zelfs op achterstand. Het was Luka Zahovic die tien minuten na de thee doelman Justin Bijlow wist te passeren. Wederom tien minuten later zorgde Gustavo Hamer beheerst voor de gelijkmaker, waarna in de slotfase Basacikoglu met bijzonder veel geluk de winnende goal maakte.
De overwinning betekent voor Feyenoord 2 de tweede zege van het seizoen. Een week eerder werd afgerekend met het reserveteam van NAC uit Breda.