WEERBERICHT

Het weer van vandaag: af en toe zon

Het weer van vandaag
Het weer van vandaag © Rijnmond
Vandaag zien we naast bewolking ook af en toe zon en blijft het droog. De temperatuur komt vanmiddag uit op een graad of 8.
Er waait een matige wind uit het westen tot noordwesten. Vanavond en vannacht ontstaat er op uitgebreide schaal mist. De temperatuur daalt naar een graad of 2. De wind waait zwak en aan zee matig en komt uit het noordwesten.
Morgen een grijze dag met op veel plaatsen mist. De mist kan zich ook in de middag plaatselijk handhaven. Het blijft verder overal droog en de maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 6 graden. Er waait een zwakke tot matige noordwestenwind.

VOORUITZICHTEN:

De komende dagen blijft de bewolking het weer domineren met soms wat zon. Verder vallen vooral op woensdag enkele buien. Op donderdag valt er plaatselijk nog een winterse bui met tussendoor ook wat zon. In de middag komt de temperatuur uit tussen 5 en 8 graden. Volgens de laatste inzichten komt er de rest van deze maand nauwelijks verandering in de temperatuur waardoor winterliefhebbers hoop moeten hebben op de maand februari.