nieuws

De Open Microfoon in Rijnmond Nu

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Rijnmond Nu bereidt je langzáám voor op énige lichamelijke inspanning: namelijk het telefoontje dat je moet optillen om te bellen met de Open Microfoon: 010 - 436 44 36. Wat heb je te melden??
Vandaag was er veel nieuws in Rijnmond Nu dat gerelateerd is aan Turken. Toeval, of zorgwekkende ontwikkeling? Pak de Open Microfoon! Is Feyenoord te streng voor de supporters bij de Europa Leaguewedstrijden? Of moet er een stop komen op de groei van het aantal cruiseschepen dat Rotterdam aandoet?
Heb jij tips om een beetje het hoofd koel te houden? Of geniet je juist van deze hitte? Hoe zit jij er bij? Op het balkon, de camping of in de tuin? Twitter je foto naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu !
Maak je je ondanks de hitte nog druk over onrecht? Heb je een ergernis? Wil je een koude of warme douche uitdelen?
Of organiseer je een leuk buurtfeest of open dag?
Pak de Open Microfoon! Bel 010 - 436 44 36, of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl .

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Swipe dan de foto naar links.