FC DORDRECHT

FC Dordrecht wint ook tweede wedstrijd van 2022

Anouar El Azzouzi (midden) viert zijn 1-0 tegen Jong AZ
Anouar El Azzouzi (midden) viert zijn 1-0 tegen Jong AZ © Herman Dingler/Orange Pictures
FC Dordrecht heeft de goede start van de tweede seizoenshelft een vervolg gegeven. Na de 2-1 overwinning in Helmond werd Jong AZ deze maandagavond verslagen aan de Krommedijk. Doelpunten van Anouar El Azzouzi en Stijn Meijer zorgden voor een 2-0 zege.
Na een evenwichtig eerste halfuur kwam FC Dordrecht na 34 minuten spelen op voorsprong, door een kopbal uit een corner van El Azzouzi. De verdediger tekende daarmee voor zijn eerste treffer van dit seizoen. De 1-0 bleek meteen de ruststand.
Kort na rust was Jong AZ dicht bij de gelijkmaker, met een bal op de paal. Ruim tien minuten voor tijd gooide Dordrecht het duel in het slot. Uit een counter zorgde Stijn Meijer met zijn zevende treffer van het seizoen voor de 2-0.
Door de overwinning op Jong AZ is FC Dordrecht nu drie wedstrijden ongeslagen. Het gat op de ranglijst naar nummer negentien Almere City is bovendien gedicht, al staat Dordrecht op basis van doelsaldo nog onderaan in de Keuken Kampioen Divisie. Komende vrijdag wacht een uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht.