nieuws

Gouka: 'Overwinteren zal niet meevallen'

Mikos Gouka verwacht niet dat Feyenoord zich makkelijk zal plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League. "Overwinteren zat niet mee vallen. Het hangt af van hoe serieus United dit toernooi neemt", aldus de AD-journalist vrijdagmiddag in FC Rijnmond.
"Ik verwacht dat Manchester United wat mindere spelers laat komen. José Mourinho heeft gezegd dat hij andere mensen aan het werk wil zien. Dat kan een voordeel zijn. Hij zou de eerste wedstrijd met mindere spelers kunnen komen. Daarna heeft United nog vijf wedstrijden om het te herstellen", vertelde Gouka in de voetbaltalkshow van RTV Rijnmond.

Opstelling

Zaterdagavond speelt Feyenoord in de Kuip tegen Excelsior. Gouka verwacht dat trainer Giovanni van Bronckhorst niet met dezelfde opstelling begint als in de wedstrijd tegen Heracles Almelo. "Qua resultaat was het wel goed. Maar ik zou nooit kiezen voor deze oplossing. Vilhena deed het ook niet zo goed als linkerspits. Als je Bilal ziet invallen dan klopt hij ook niet op de deur. Dirk Kuyt wil niet meer op links spelen. Dus als Elia er niet is, heb je geen back-up", aldus Gouka.
Verder sprak presentator Etienne Verhoeff met Geert den Ouden en Mikos Gouka over de maatregelen die Feyenoord deze week nam in het kader van de Europese ongeregeldheden van twee seizoenen geleden. Ook werd er gesproken over Excelsior en Sparta.