nieuws

Turner Bart Deurloo geniet bij Feyenoord

Bart Deurloo was de eerste Nederlander die zich kwalificeerde voor de individuele meerkampfinale. De Rotterdammer eindigde daarin als veertiende. Deurloo is al z'n hele leven supporter en volgde eerste competitiewedstrijden van z'n club in Rio de Janeiro. Zaterdag ging hij mee naar Feyenoord-Excelsior.
Deurloo woont sinds twee jaar aan de Schieweg in Rotterdam-Noord. Op zonnige dagen klimt hij het dak op en geniet hij van het prachtige uitzicht. Soms pakt hij z'n gitaar erbij. "Muziek maken is prachtig. Ik zou willen dat ik nummers kon maken om mensen te troosten bijvoorbeeld. Mijn image is turnen, maar ik kan veel meer."
Voor het eerst dit seizoen is Deurloo in De Kuip. "Prachtig stadion. Helemaal als je de zon er op ziet schijnen. Natuurlijk ben ik wel jaloers op voetballers, die zo veel verdienen. Maar verschil moet er zijn. Sommige voetballers zitten op de bank, ik sta altijd in de basis. En zij gaan soms niet eens naar een EK of WK, terwijl ik naar de Olympische Spelen mag", besluit Deurloo, die met volle teugen geniet van de stadsderby.