nieuws

Feyenoord speelt op 22 september eerste bekerduel

KNVB-beker
KNVB-beker
Feyenoord speelt op donderdag 22 september in de eerste ronde van de KNVB-beker tegen FC Oss. De Nederlandse voetbalbond maakte dinsdagmiddag de speeldata voor de eerste speelronde bekend. Het duel tussen de Rotterdammers en Brabanders wordt gespeeld in de Kuip en begint om 20:45 uur.
Afgelopen seizoen won de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst het bekertoernooi door FC Utrecht te verslaan in de finale.
In de eerste ronde van de KNVB-beker staat direct een regioderby op het programma. Sparta en FC Dordrecht treffen elkaar op woensdag 21 september. De aftrap op Het Kasteel is om 20:00 uur.
Excelsior speelt dinsdag 20 september tegen tweede divisionist BVV Barendrecht. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt. Vorig jaar troffen de ploegen elkaar in de tweede ronde van het nationale bekertoernooi. Excelsior was toen met 2-0 te sterk op sportpark De Bongerd.
Excelsior Maassluis speelt op woensdag 21 september om 20:00 uur een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Capelle treedt op dinsdag 20 september om 17:00 uur aan tegen FC Groningen. ASWH gaat op woensdag 21 september om 20:00 uur op bezoek bij De Treffers.