nieuws

Schiedammer Toon Mentink SBS Next Boy Band-talent?

De doorbraak van het 20 jarige Schiedamse zang-, gitaar- en piano-talent Toon Mentink bij de SBS Next Boy Band-verkiezing is aanstaande.
Ondanks zijn wellicht wat houterige dansstijl blies ie tijdens z'n eerste tv-optreden afgelopen vrijdag de concurrentie compleet weg met z'n gevoelvolle vertolking van het uiterst breekbare Parsan James 'stole the show'-nummer.
Om een van de vijf of zes uitverkorenen te worden dient er de komende weken een enorme trits concurrentie getrotseerd.
De spanning in de Hilversumse studio's is dan ook af en toe om te snijden, maar zingen, bewegen, strapatsen uithalen en vol de strijd aan gaan heeft juist een heilzame werking op Toon als hart-patiënt.
Doordrongen van z'n bijzondere croon-kwaliteiten en tevens behept met een onverzettelijk Schiedams luim en schertsgemoed is Toontje Mentink ervan overtuigd dat de finaleplaats hem niet kan ontgaan
Na enig schoorvoeting inmiddels zich dus als een vis in het concurratieve vaarwater voelend, smaakt de alom loskomende loftuit voor de toekomstige kleinkunststudent zowiezo naar meer.
Tussen de retedrukke repetities door, schiet Jack Kerklaan, in een van die uiterst spaarzame thuis-momentjes, de boy-bandartist in spe een wijle aan........