NIEUWS

VIDEO: ballonnen, witte shirts en groot verdriet bij stille tocht voor door ex doodgestoken Shella (30)

Familie en vrienden tijdens stille tocht bij Laan op Zuid in Rotterdam
Familie en vrienden tijdens stille tocht bij Laan op Zuid in Rotterdam © MediaTV
Ballonnen, witte shirts en groot verdriet. De stille tocht voor de 30-jarige Shella die werd doodgestoken door haar ex-vriend was een emotioneel eerbetoon aan het leven van een geliefde vrouw. Haar lichaam werd dinsdagavond 18 januari gevonden in een portiekflat aan de Lange Hilleweg in Rotterdam-Feijenoord.
Familie, vrienden en buurtbewoners hielden zaterdag een stille tocht om Shella te herdenken. Haar moeder, zeer geëmotioneerd, liep voorop, gevolgd door tientallen mensen die hun steun wilden betuigen aan de nabestaanden. De tocht begon om 3 uur op de Laan op Zuid waar de oma van het slachtoffer woont.
Reportage stille tocht
"Ze was vaak hier vaak," vertelt haar oom aan verslaggever Suzanne Mulder. Volgens hem is het verdriet groot bij zijn familie. "Maar we proberen ons sterk te houden." Alle familieleden droegen witte sweaters. "Daarmee willen we een signaal afgeven dat wat mijn nicht is overkomen, nooit meer iemand anders mag overkomen."
De 32-jarige ex-vriend van het slachtoffer meldde zich kort na de steekpartij op het politiebureau. Hij heeft bekend dat hij de vrouw heeft neergestoken.