nieuws

Agustien tekent toch bij FC Dordrecht

Kemy Agustien speelt toch komend seizoen in het shirt van FC Dordrecht. Dat heeft technisch manager Marco Boogers aan RTV Rijnmond bevestigd. De middenvelder heeft een amateurcontract getekend in Dordrecht.
Agustien trainde twee weken mee met FC Dordrecht en wist in eerste instantie geen contract af te dwingen. Nu zijn beide partijen toch tot elkaar gekomen. Trainer Gerard de Nooijer: "Hij heeft twee dagen meegetraind met FC Eindhoven. Daarna kreeg Kemy een aanbieding van Den Bosch. We hebben de hele dag contact gehouden en hij heeft op basis van zijn gevoel voor ons gekozen."
De 30-jarige middenvelder speelde in het verleden onder andere bij AZ, Willem II, Birmingham City en Swansea City. Na Alessio Da Cruz en Jordy Vleugels is Agustien de derde speler die FC Dordrecht deze zomer haalt uit het netwerk van het makelaarsbureau Primesportbusiness. "Ik heb al een paar weken met de selectie meegetraind en het is een fantastisch jonge groep", vertelt Agustien op de officiële website van Dordrecht. "Ik hoop dat ik met mijn ervaring een steentje kan bijdragen aan de sportieve prestaties."

Kamara niet naar FC Dordrecht

De Nooijer rekent niet meer op de komst van Glen Kamara. De Finse jeugdinternational van Arsenal heeft niets meer van zich laten horen na zijn korte proefperiode.