nieuws

Furieade Cruise met Spido

Beleef de havendagen in Maassluis tijdens het maritieme evenement: de Furieade!
Op zaterdag 1 oktober varen wij weer naar Maassluis. Dit keer niet voor het varend corso, maar voor de 37ste editie van de Furieade. Rond de binnenhaven en in de binnenstad bruist het van de gezelligheid. Er is een grote braderie en op diverse plekken treden artiesten op. Ook zijn er demonstraties van o.a. de brandweer en duikers en is de Marine aanwezig en kunnen alle schepen worden bewonderd en bezocht.
Als iedereen ’s ochtends aan boord is en een plekje heeft gevonden, wordt u door de crew van het schip verwend met een kop koffie of thee en een echte ‘Holtkamp’ tompouce uit Maassluis. Onderweg naar onze bestemming beginnen we eerst met een leuke rondvaart door de Rotterdamse havens. Tijdens deze vaart heeft u de tijd om te ontspannen en te genieten van een uitgebreid koud en warm lunchbuffet.
Aan boord ontvangt u een stadsmap en informatie over alle hoogtepunten, zodat u na het aanmeren een eigen invulling kan geven aan uw bezoek aan Maassluis.
Wanneer u na zo een 2,5 uur weer terug bent aan boord van ons Spido schip varen we weer terug naar Rotterdam. Vergeet op de weg terug niet naar buiten te kijken, onder genot van een hapje en een drankje!

Datum:

Zaterdag 1 oktober 2016

Programma:

Inscheping vanaf 18.30 uur
Aanvang programma om 19.00 uur
Einde programma om ca. 24.00 uur

Tarief:

Volwassenen € 35,00 p.p.
Kinderen (4 t/m 11) € 19,50 p.p.
Bovengenoemde prijs is inclusief de vaartocht, een kop koffie en een Holtkamp tompouce, een koud/warm lunchbuffet en bittergarnituur tijdens de terugreis. Dranken zijn exclusief de genoemde prijs en zijn verkrijgbaar aan boord.
Zie voor meer informatie en reserveren: https://www.spido.nl/tochten-cruises/furieade-cruise
****** Ingezonden mededeling ******