nieuws

Boëtius: 'Ik hoop Vilhena weer in te halen'

Jean-Paul Boëtius denkt dat hij snel weer belangrijk kan zijn voor zijn club FC Basel. De oud-Feyenoorder heeft een moeizame periode achter de rug in Zwitserland. "Sportief kan het vele malen beter, maar ik timmer aan de weg om er weer een goede sportieve situatie van te maken."
"Mijn kans gaat zeker komen, ik moet hard blijven werken. Daar vertrouw ik op, ik vertrouw op mijn eigen kwaliteiten," aldus de flankaanvaller, die ook blij is dat zijn maatje Tonny Vilhena bij Feyenoord weer opbloeit. "Hij heeft ook een moeilijke situatie gehad, had ik ook moeite mee. Maar na regen komt zonneschijn. Ik ben blij dat het goed gaat met hem, hij zit dicht tegen het grote Oranje aan. Ik hoop hem weer in te halen," lacht Boëtius.
Daar gelooft hij ook in. "Waarom niet? Ik moet me van mijn beste kant laten zien, als ik dat doe kan ik zeker weer in aanmerking komen voor het grote Oranje. Steven Berghuis is een goed voorbeeld. Speelde niet of nauwelijks bij Watford, maar zit uiteindelijk wel bij het grote Oranje. Nu ineens vaste waarde. Zo kan het ook gaan," aldus Boëtius over de speler die deze zomer van Watford verkaste naar Feyenoord.