ASWH en Stedoco winnen ruim in derde divisie

ASWH en Stedoco waren op schot
Het was een goede vierde speelronde in de derde divisie voor ASWH en Stedoco. Beide teams wisten hun wedstrijd te winnen. ASWH versloeg DVS '33 met 4-1 en Stedoco was met 5-2 te sterk voor Jong FC Volendam. ASWH is na de zege gedeeld koploper in de competitie.
De formatie uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft tien punten uit vier duels en dat is evenveel als concurrenten Odin '59 en FC Lisse. Namens ASWH waren Peter de Lange (twee keer), Robbert Olijfveld en Nick Slotboom de doelpuntenmakers. De zege van ASWH leek geen minuut in gevaar te komen, zeker toen De Lange in de eerste helft al twee keer wist te scoren.
Stedoco had het een stuk lastiger. De ploeg uit Hoornaar stond na 45 minuten spelen met 2-0 achter, maar in de tweede helft waren de mannen van trainer Virgil Breetveld niet te stoppen. Liefst vijfmaal wisten de mannen uit Hoornaar het net te vinden in de tweede helft.
Capelle - Huizen was verre van een boeiend duel. Beide teams kwamen niet tot scoren (0-0) en verlieten het veld met een punt op zak. Capelle staat na vier wedstrijden op de vierde plaats. Stedoco is de nummer acht van de derde divisie.