nieuws

De Verlenging vanavond terug op Radio Rijnmond

Het sportprogramma De Verlenging keert vanavond terug op Radio Rijnmond. Vanaf donderdag 8 september word je tussen 19.00 en 20.00 uur wekelijks bijgepraat over alle ontwikkelingen in de regionale sportwereld.
In De Verlenging komen de hoogtepunten uit de sportweek tot dan toe aan bod en wordt vooruitgeblikt op het sportweekend dat voor de deur staat. Ook is er ruimte voor een wat langer gesprek met sporters en coaches.
In de eerste aflevering zijn de cricketbroers David en Adam Woutersen te gast. Zij veroverden afgelopen weekend met Excelsior'20 het landskampioenschap. Ze praten over dat succes en over waarom de wedstrijd voor hun persoonlijk zo bijzonder was. Ook zijn we bij de presentatie van een speciaal XXL-boek over Feyenoord.
De Verlenging was aan het einde van de vorige eeuw dagelijks te horen op Radio Rijnmond. In de nieuwe stijl komt het programma één keer per week voorbij. De Verlenging is er op elke donderdag waarop Feyenoord niet Europees speelt en er ook geen bekervoetbal is.