nieuws

De Open Microfoon in Rijnmond Nu

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Je hebt het even moeten missen, maar vanavond kun JIJ weer zeggen waar het op staat in de Open Microfoon. Wat heb je te melden?
Wil je meepraten over het Nieuws, dat je hoort of leest? Ga je dan toch op Rutte stemmen? Moet het Wereldmuseum gered worden met miljoenen? Gaat Nederland ooit nog een rol van betekenis spelen bij een EK of WK Voetbal?
Of heb je EIGEN nieuws? Een persoonlijk verhaal? Een bijzondere gebeurtenis? Iets grappigs dat je hebt gelezen?
Wil je iets ruilen of wegdoen? Een salontafeltje? Een vriezer die in de weg staat? Of ben je op zoek naar dat ene missende deel van je Libelle-collectie? Roep de hulp in van je mede-luisteraar!
Heb je een klacht? Over je buurman? Over hangjongeren? Hangouderen? Wegmisbruikers? Voel je je geschoffeerd of belazerd? Wil je een koude of warme douche uitdelen?

Gebruik de Open Microfoon! Bel 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl .

Een twitterbericht stuur je naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Swipe dan de foto naar links.