nieuws

Mishandelaars Club Vie melden zich

BR1624_vie1
BR1624_vie1
In de laatste uitzending van Bureau Rijnmond voor de zomer besteedden wij aandacht aan een zware mishandeling in Club Vie aan de Maasboulevard in Rotterdam. De dag na de uitzending meldden de twee verdachten zich bij de politie. Het gaat om een 37-jarige man uit Capelle en een 22-jarige man uit Maassluis.
Een andere zaak met waarin drie arrestaties zijn verricht: de beroving van een 34-jarige man aan de Stellendamhof in Rotterdam Zuid. Een 18-jarige vrouw bracht hier de nacht door met een 34-jarige man met wie zij eerder een date had. ’s Ochtends staan er plotseling mannen in de woning. Zij beroven de man, onder anderen van zijn Audi.
En in augustus heeft de politie een 40-jarige Rotterdammer aangehouden na tips van kijkers van Bureau Rijnmond. De man beroofde een gehandicapte man in verzorgingshuis De Schans in Rotterdam Delfshaven.
En nog een resultaat: de politie heeft een inbreker aangehouden. In zijn woning trof de politie diverse sieraden en andere goederen aan die afkomstig zijn van diefstal. Misschien zitten er ook eigendommen van u bij? Grote kans dat de spullen afkomstig zijn van inbraken in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis.
Dit armbandje zit erbij: er staat Bianca in gegegraveerd. En op de andere zijde: 4 augustus 1994. Dit kistje heeft een vrij onduidelijke inscriptie, maar voor de eigenaar kan het een punt van herkenning zijn. Hetzelfde geldt voor deze zeer specifieke drinkbeker. De inscriptie aan de onderzijde toont aan dat dit een speciale jubileum uitgave is voor het 100-jarig bestaan van Sherlock Holmes.
Het complete overzicht van de gestolen spullen staat op politie.nl