nieuws

Donderdag in Bureau Rijnmond

Bureau Rijnmond
Bureau Rijnmond © politie
Het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond wordt vanaf donderdag weer uitgezonden. Politie en justitie roepen de hulp in van kijkers bij onder meer een overval op een supermarkt en een buschauffeur.
Overval Jumbo
Op vrijdag 13 mei is de Jumbo op de Merwedestraat in Dordrecht overvallen. Negen medewerkers werden gegijzeld door drie mannen. Zij wilden de inhoud van de kluis. De daders namen de benen toen een leverancier ontsnapte. In Bureau Rijnmond worden beelden getoond.
Beroving Rotterdam
Een 21-jarige man is op dinsdag 5 juli beroofd door drie jongens op de Paul Krugerstraat in Rotterdam-Zuid. De man werd aangesproken door het drietal en moest zijn telefoon afgeven.
Overval buschauffeurs
Op 19 en 20 augustus zijn twee buschauffeurs overvallen bij de halte Keizerswaard in Rotterdam. Vermoedelijk gaat het om dezelfde dader. In Bureau Rijnmond worden beelden getoond van een van de overvallen en doet een chauffeur zijn verhaal.

Mishandeling Capelle aan den IJssel

Op 22 februari wordt een chauffeur die de bevoorrading van de Lidl kwam doen zwaar mishandeld aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel. Hij werd belaagd door een groep jongens. Van de daders worden beelden vertoond.
Bureau Rijnmond’ is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond en vanaf 17:20 uur elk uur te zien.