nieuws

Topmodel Lara Stone op Rotterdam Centraal

Het Nederlands-Britse topmodel Lara Stone was donderdagmiddag te bewonderen op het Centraal Station in Rotterdam. Fotograaf Peter Lindbergh opende in de stationshal een pop-up presentatie en het bekende model schoof aan.
Tijdens de presentatie was een drietal foto's te zien van Lindbergh tijdens zijn fotoshoot in de Rotterdamse haven met Stone en aankomend model Elisa Hupkes.
Aan de Rotterdamse sterrenkapper Hedwich Vigelandzoon en visagist Erwin Delano Girigorie de eer om Lara Stone mooi te maken voor de pop-up presentatie.
Bekijk hier een video in 360 graden. Draai zelf de camera.

'Natuurlijke schoonheid'

Al hadden de heren er weinig werk aan, zeggen ze zelf. ''Lara is een natuurlijke schoonheid, ze heeft het minimale nodig,'' verklaart Girigorie.
''Haar botstructuur is fantastisch, dat maakt haar heel mooi,'' legt Vigelandzoon uit.
Beide heren vonden Lara een prettig persoon om mee te werken. ''De sfeer was relaxed en ontspannen, dat is prettig werken.''
Lara Stone is niet het enige model dat in Rotterdam is. De vermaarde topmodellen Cindy Crawford, Milla Jovovich en Eva Herzigova komen vrijdag naar de Kunsthal voor de tentoonstelling 'Peter Lindbergh. A Different Vision on Fashion Photography'.