nieuws

Silver Pockets Full in Live uit Lloyd

In Live uit Lloyd keert de Vlaardingse band Silver Pockets Full terug. Het allereerste optreden van de Americana-band was ook in Live uit Lloyd, in mei 2015. Inmiddels is het debuutalbum 'Where we're coming from' verschenen en toert de band door het hele land.
Silver Pockets Full
uit Vlaardingen bestaat sinds augustus 2014 uit gitaristen Erwin Mossel en Edwin Dortland, bassist Freerk van Oudheusden (geen familie van Lloyd-maker Ronald), toetsenist Erik van der Vlis en drummer Fred Langhorst. In 2015 verscheen eerder de EP 'Life is good' van de Vlaardingers.
Natuurlijk hoor je in de muziek van Silver Pockets Full invloeden van iconen als The Jayhawks, Black Crowes, Turin Brakes, Allman Brothers, Bruce Springsteen en CSNY terug. De band knoopt in hun songs nu eenmaal de seventies graag aan het heden. Het maken van catchy, meerstemmige songs is het doel.
In Live uit Lloyd horen we drie songs afkomstig van het debuutalbum en twee nieuwe songs. Zaterdag 17 september speelt Silver Pockets Full een thuiswedstrijd in De Kroepoekfabriekals support van DeWolff tijdens het eerste lustrumfeest in de Vlaardingse concertzaal aan de Wilhelminahaven.
Rond 17 uur vind je hier alle audio, Om 22 uur te horen op Radio Rijnmond.