nieuws

Scheepvaartkwartier in Chris Natuurlijk van 10 september

Wandelen door het Scheepvaartkwartier in Rotterdam, nieuw gemaal Essenburgsingel Rotterdam en het boekennieuws van Hubert van Belois in Chris Natuurlijk.
300 jaar stadsleven aan de Maas

Het Scheepvaartkwartier is een prachtige, groene wijk in Rotterdam-West. Het boek
, drie eeuwen stadsleven aan de Maas gaat daarover. Met twee van de makers van het boek wandelt Chris Natuurlijk door de wijk.

Nieuw gemaal

Woensdag is de opening van het nieuwe gemaal aan de Essenburgsingel in Rotterdam-Delfshaven. Chris Natuurlijk gaat nu alvast kijken en hoort van projectleider Adry Salomé van het Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard dat het gemaal 38.000 liter water per minuut kan verwerken, mocht dat nodig zijn.
Lekker lezen met Chris Natuurlijk
Boekenman Hubert van Belois bespreekt de nieuwe boeken van Rotterdammers Ernest van der Kwast en Sophie Zijlstra. Ook is er aandacht voor Roald Dahl. Dinsdag 13 september
is het 100 jaar geleden dat hij geboren werd. Hier lees je meer over de boeken die besproken worden.

Over Chris Natuurlijk!

Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk! Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond.