nieuws

Rijnmond Nu over eenzaamheid

HOE zit je er nu bij? Alleen? Vind je dat wel lekker, geen gedoe om je heen?
Anders wordt het als je het helemáál niet leuk vindt om als maar op jezelf te zijn. Heel erg veel behoefte hebt aan een praatje. Maar dat praatje komt maar niet. Praat mee over dit fenomeen in Rijnmond Nu.
Het is een terugkerend thema, ook op Radio Rijnmond. Maar wat is eenzaamheid eigenlijk? Wat doet het met je gezondheid? Hoe doorbreek je de spiraal?
Over tien dagen is de aftrap van de 'Week tegen Eenzaamheid'. Een initiatief van de 'Coalitie Erbij' : dat is de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid. Straks bij Rijnmond Nu drie gasten over dit onderwerp.
Wil je meepraten over dit onderwerp? Bel in het derde uur van Rijnmond Nu (1800-1900 uur) 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar Nu@Rijnmond.nl .
Een twitterbericht stuur je naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Swipe dan de foto naar links.