RIJNMOND SPORT

Rijnmond Sport gaat iets nieuws doen: Geluid van Zuid, de supporterspodcast over Feyenoord

Het Geluid van Zuid
Het Geluid van Zuid © Rijnmond
Trots, chagrijn, mooie overwinningen en hevige frustraties: het leven van een Feyenoord-supporter gaat niet altijd over rozen. Maar het speciale gevoel voor die ene club, dat zit er tot diep in de vezels in en gaat er nooit meer uit. Juist daarom is er vanaf vandaag de podcast Geluid van Zuid.
In deze gloednieuwe podcast bespreken Dave Geensen (seizoenkaarthouder, voormalig redacteur Hand in Hand), Ellen Mannens (redacteur Hand in Hand,) en Harry Kerklaan (Feyenoord-supporter sinds de jaren 70, voormalig redacteur Hand in Hand) tweewekelijks het wel en wee rondom Feyenoord, de supporters en de roemruchte historie.
Regelmatig komt er een speciale gast langs, denk hierbij aan Feyenoord-watchers, oud-spelers, bekende en onbekende supporters of directieleden. In de eerste aflevering is journalist en Sparta-supporter Anton Slotboom te gast, richting de derby tussen Feyenoord en Sparta van aanstaande zondag. Er komen mooie verhalen langs over de geschiedenis van dit duel.
Het supportersgevoel, de ontmoetingen tussen clubs en supporters en een typisch Feyenoord-moment komen iedere week terug in de podcast, evenals de rubrieken “En nog gelachen?” en “Wat is dat voor een club?”. In laatstgenoemde rubriek worden ingezonden verhalen en anekdotes voorgedragen. Inzendingen voor deze rubriek zijn van harte welkom via geluidvanzuid@gmail.com (max. 300 woorden).
Een kleine disclaimer vooraf: verwacht in deze podcast geen oeverloos geouwehoer over hoog drukzetten, tactiek en de actualiteit. In deze podcast rakelen we mooie verhalen op over Feyenoord, het DNA, de geschiedenis en het Legioen. Allemaal om die ene vraag te kunnen beantwoorden: wat is dat voor een club?

Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl