nieuws

Wie reed Amy(2) aan?

Op een kruising van de Stadionweg rijdt een bestuurder een buggy aan. In de buggy ligt een twee jarig kind te slapen. Het kind raakt gewond. De bestuurder rijdt door. U begrijpt dat de politie graag wil weten wie het is....
Op de foto's ziet Amy. Ze is twee en half jaar oud. Inmiddels gaat het weer redelijk met haar maar dat was op donderdagmiddag 18 augustus wel anders. Ze wordt dan rond 1400 aangereden op de Stadionweg in Rotterdam Zuid. Haar moeder en haar oma wandelen op dat moment met Amy naar huis. Ze hebben groen licht en steken over. Op dat moment komt er een kleine zwarte auto hard aanrijden. De moeder probeert de buggy nog weg te trekken maar slaagt er alleen in om de kinderwagen een draai te geven. De auto raakt de buggy met daarin Amy. Het twee-jarige meisje komt verderop in de berm terecht.
Het was op het moment van het ongeval druk op de kruising op de Stadionweg. Meteen na het ongeval stapten veel automobilisten uit om zich over Amy te ontfermen. De politie wordt gebeld maar niemand kijkt naar de automobilist die Amy aanrijdt. Die rijdt dus door en heeft zich ook daarna niet meer gemeld. Daarom een beroep op de kijkers van Bureau Rijnmond.
Wie heeft er meer info over de bestuurder in de kleine zwarte auto die Amy op donderdag 18 augustus aanrijdt op de Stadionweg in Rotterdam? Dat gebeurt op het stuk tussen de Kuip en de A16.
Heeft u informatie voor de politie? Bel dan 0800-6070. U kunt ook bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.