PODCAST

Podcast Feyenoord over uitblinkende Kökcü: ‘Als liefhebber zou je willen dat hij blijft in plaats van verkoop in de zomer’

| Foto:
| Foto:
Net als twee weken geleden tegen NEC was Orkun Kökcü de grote man bij Feyenoord. Na de gewonnen derby tegen Sparta (4-0) gaat het in onze podcast over Feyenoord over de middenvelder en zijn toekomst.
“Als hij dit niveau vast kan houden, zo te heersen op het middenveld als een ware patron, dan gaat Feyenoord hem deze zomer niet kunnen behouden,” zegt Dennis van Eersel. “En op het middenveld kan Feyenoord zijn vertrek ook wel opvangen, dus misschien is hij de ideale speler om komende zomer een stap te maken. Het past ook bij het beleid van de club.”
Ruud van Os is het er niet mee eens. “Ik ben een liefhebber, ik heb niets te maken met de financiën van Feyenoord. Dat ze moéten verkopen omdat ze geld nodig hebben. Als Kökcü zo goed speelt als nu, dan heb ik liever dat Feyenoord hem kan behouden zodat we langer van hem kunnen genieten.”
De mannen spreken ook over Lutsharel Geertruida, die de voorkeur krijgt boven Marcus Pedersen en over Guus Til en de mogelijkheid dat hij langer bij Feyenoord blijft. Gaat Frank Arnesen dat voor elkaar krijgen en belangrijker: gaat Frank Arnesen zélf blijven bij Feyenoord?
Luister hieronder naar de gehele podcast van de sportredactie van Rijnmond:
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl